За нас

Ние сме българска фирма, съчетала колектив от хора с богат опит, натрупан през годините, в областта на кованото желязо. Ние сме с амбиции да оставим зад гърба си качествени и стойностни изделия. Изработваме както класически модели, така и авторски и новаторски изделия, които да допаднат на всеки вкус и да паснат на всеки дом, хотел или градина.

Работим по каталог, по Ваша снимка или по специално изготвени за Вас проекти. Използваме най-качествените материали, които се намират на пазара. Работим както с т.нар. „готови елементи“, така и с ръчно изковани детайли от майстор ковач.
Боядисването и патинирането също са важна част от общата визия на кованото желязо.

Работим както с класическите черно и бяло, така и с всички цветове по RAL. За патината можете да избирате между зелена, сребърна, златна и медна, а също така и различни комбинации между отделните цветове. Един и същ продукт, боядисан и патиниран в два различни цвята, изглежда коренно различно един от друг.

Обръщаме внимание и на най-малките детайли, за да се получат красиви и добре изработени изделия. За нас кованото желязо е изкуство и стремежът ни е никога да не забравяме това и да направим и Вас негови почитатели за цял живот! Защото изделията от ковано желязо, ако са поддържани добре, могат да останат вечни!